Retourneren

Hoe kan ik een artikel retour sturen?
Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je binnen de 14 dagen (beginnend vanaf de dag van de besteldatum) je product(en) terugbrengen naar onze vestiging of retour sturen met een vervoersfirma. Als je het pakketje retour stuurt met een vervoersfirma, zijn de vervoerskosten voor je eigen rekening. Als je aan de retourvoorwaarden voldoet, bezorgen wij je het betaalde bedrag zonder probleem terug.

Retourvoorwaarden: de producten moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Volgende artikelen zijn uitgezonderd van retourneren: postzegels, cadeaubonnen en alle producten die speciaal voor de klant gemaakt wordt of op speciale bestelling werd aangevraagd.

Hoe kan ik worden terugbetaald bij een retour?
Na ontvangst van je retourzending kan het tot 10 werkdagen duren voordat het terugbetaalde bedrag op je rekening staat. Bij een retour in onze vestiging, betalen wij het bedrag meteen terug.

Wat is herroepingsrecht?
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop de klant of een door de Klant aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant, iPlusoffice, Biest 5, 2960 Brecht, tel: 03/313.72.96, e-mailadres: info@iplusoffice.be via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De klant kan hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar is hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

De klant moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop hij zijn beslissing om de overeenkomst te herroepen aan iPlusoffice heeft meegedeeld, terugzenden of overhandigen aan Biest 5, 2960 Brecht. De klant is op tijd als hij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen is voor rekening van de klant.

De klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen.